Loading...

Sunday, November 28, 2021

A jeni duke përkrahur vendimin e Qeverisë së Kosovës në lidhje me reciprocitetin ndaj serbisë!?

Votoni në sondazhin: A e perkrahni vendimin e Qeverise se Kosoves ne lidhje me reciprocitetin ndaj serbise? Sondazhi është bërë në faqen online “strawpoll.com”, ku është një ndër faqet më të sakta të sondazheve në të cilën nuk mund të ketë manipulime dhe çdo votues mund të votojë vetëm një herë, e jo më shumë.

Sondazhi është bërë në faqen online “strawpoll.com”, ku është një ndër faqet më të sakta të sondazheve në të cilën nuk mund të ketë manipulime dhe çdo votues mund të votojë vetëm një herë, e jo më shumë.A jeni pro vendimit te Albin Kurtit per vendosjen e reciprocitetit per targat ndaj serbise? Ne vazhdim me poshte e keni mundesine per te votuar PO ose JO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *