Loading...

Sunday, December 05, 2021

A jeni ne gjendje te luftoni per vendin tuaj nese do ishte nevoja?

A jeni ne gjendje te luftoni per vendin tuaj nese do ishte nevoja?,Ministria e Mbrojtjes ka mohuar raportimet se Forcat e Sigurisë të Kosovës po bëjnë përgatitje ushtarake që të futen në Veriun e Kosovës. Një gjë të tillë e ka bërë vetë ministria nëpërmjet një njoftimit, duke sqaruar se FSK merr vendim në përputhshmëri me Kushtetutën dhe koordinim me KFOR-in.A jeni ne gjendje te luftoni per vendin tuaj nese do ishte nevoja?

“Dezinformatat se, kinse FSK është duke përgatitur trupa ushtarake për ndërhyrje në Veriun e Kosovës, janë plotësisht të pavërteta, dhe kanë për qëllim dezinformimin e opinionit, për të paraqitur një situatë pasigurie për qytetarët tanë të komunitetit serb”, thuhet në njoftim.gazetaplisi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *