Loading...

Monday, January 24, 2022

Abazi: Asnjë cent për ata që paratë e Kosovës i përdorin për blerje tankesh dhe fluturime kërcnuese me avionë

Haki Abazi nga Vetëvendosje po vlerëson se Kosova nuk duhet dhënë asnjë cent për mallëra të Serbisë!,“Kosova blen mbi gjysëm miliard euro mallëra nga Serbia në vit. Asnjë cent për ata që paratë e Kosovës i përdorin për blerje tankesh dhe fluturime kërcnuese.me avionë.

Tregëtinë me Serbinë duhet ta sjellim në zero duke refuzuar dhe duke zëvendësuar këto blerje me mallëra vendore dhe mallëra nga shtetet mike e partnere!”, ka shkruar Abazi në reagim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *