Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Afër 2 mijë gjoba ndaj qytetarëve për mosrespektimin e masave anti-Covid

Gjatë 24 orëve të fundit policia e Kosovës ka shqiptuar gjoba për një numër të madh të qytetarëve, shkruan Gazeta Infokus.Më saktësisht janë dënuar 1.977 persona, pasi që nuk e kishin zbatuar masat që parasheh ligji për luftimin dhe parandalimin e pandemisë.

Gjithashtu, janë shqiptuar edhe 1.379 tiketa trafiku, kanë ndodhur 19 aksidente me të lënduar dhe 39 aksidente tjera me dëme materiale.gjatë 24 orëve të fundit janë arrestuar 35 persona, 13 janë dërguar në mbajtje, si dhe 9 janë dërguar në vuajtje të dënimit./Gazeta Infokus/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *