Loading...

Thursday, December 09, 2021

Agim Bahtiri e merr një goditje nga Muja: Mjaftë më lojërave dhe pazareve politike në dëm të qytetarëve

Mitrovica e cila është në krye me Agim Bahtirin , ka marrur kritika nga vëllua i deputetit të VV’së, Armend Mujës, pra bëhet fjalë për Gazmend Mujën i cili po kërkon një qeverisje tjetër në Mitrovicë.

Muja thotë se Mitrovicës i duhet një qeverisje e denjë e jo një qeverisje e ekipeve të përfitimeve që kanë katandisur këtë qytet.Ai i thotë Bahtirit se kë bërë mjaftushëm lojëra dhe pazare në dëm të tyre.

Postimi i tij:Mitrovicës i duhet qeverisje lokale e denjë për qytetarë, e jo qeverisje e ekipeve të perfiterave të cilët e kanë katandisur këtë qytet.Mjaftë më lojrave dhe pazareve politike ne dëm të qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *