Loading...

Wednesday, December 01, 2021

“Agim Veliu nuk është shkarkuar”

Anëtari i Kryesisë së LDK-së, Xhafer Tahiri ka thënë se Agim Veliu nuk është shkarkuar nga pozita e Kryetarit të degës së LDK-së në Podujevë.

“Ky vendim që është marrë dje ka të bëjë me caktimin e kandidatit për kryetar të Podujevës dhe me menaxhimin e procesit zgjedhor në Komunën e Podujevës”.Tahiri thotë se vendimi është marrë në mënyrë unanime dhe me vetëm një votë kundër dhe sipas tij qëllimi është që LDK të rikthehet me fitore në Llap.

“LDK për herë të parë pas luftës e ka marrë me shumë seriozitet procesin e zgjedhjeve lokale duke u përgatitur sa më herët dhe sa më mirë që është e mundur në mënyrë që të kemi një rikthim të madh të partisë ën këto zgjedhje”.Kryetari i Vushtrrisë thotë se askush nuk mund ta kontestojë kontributin e Agim Veliut ndër vite në LDK.Tahiri tha se nëse ai do të ishte humbës, nuk do të synonte pozita udhëheqëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *