Loading...

Sunday, November 28, 2021

Ana Bernabic Zbulon Sekretin Bo’mbë Qe I Tha Vucicit Para Takimit Me Albin Kurtin !! E Papritur Ishte Kjo…

Ana Bernabic zbulon sekretin bo’mbe qe i tha Vucicit para takimit me Albin Kurtin !! E papritur ishte kjo…Krye ministrja e Serbise, Ana Brnabiç i ka uru.ar fat presidentit te Serbise, Aleksander Vuciqit, pak ore para ta.kimit qe i njejti do ta mbaje me nder mjetesimin e BEse me krye.ministrin e Kosoves, Albin Kurtin.

Une i uroj Presi dentit te Serbise, Aleksandar Vuçiq, fat ne lu ften e sotme dhe jam ne Bruksel me gjithe ze.mer dhe shpirt”, tha krye ministrja Ana Brnabiç para vazh.dimit te dialogut midis Beogradit dhe Prish tines.

Presi denti i Serbise dhe Krye.ministri i Kosoves, Albin Kurti, do te tako.hen per here te pare ne Bruksel dhe Brnabiç tho.te se sot eshte nje dite jashte zakonisht e rendesishme, por gjith ashtu se kurre nuk ka pasur me pak hape.sire ​​per negociata.

Me vj.en keq qe nuk jam ne Bruksel, jam me presi dentin me gjithe zemer, nuk do te jete e leh.te per te, ai ka nje detyre te pa mundur dhe nje per.gjegjesi te madhe.Une kurre nuk kam qe.ne aq e shqete.suar sa jam tani, tha Kryeministrja Serbe.

Une nuk shoh hape sire ​​per dialog te me tejshem. Por asnje vend ne bo.te nuk mund te imagjinoje nje nego.ciator me te mire se Aleksandar Vuçiq. Me vj.en keq qe ai ka kaq shume per gjegjesi, deklaroi Ana Brnabic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *