Loading...

Sunday, December 05, 2021

Arben Ahmeti: Kryeministri Kurti paska zgjedhur rrugen e izolimit te Kosovës!

Njohësi i çështjeve politike, Arben Ahmeti, thotë se kryeministri Kurti ende pa kaluar 24 orë e ka zgjedhur rrugën e përplasjes dhe izolimit të Kosovës.Ahmeti thotë se deklaratat e ambasadorëve nuk jane reflektim i qëndrimit te tij para kamerave, por reflektim i zhgënjimit te miqve nderkombetare gjate takimeve me të prapa kamerave.“E dhimbshme qe pas gjithe asaj shprese popullore me e pa vendin duke hyre ne nje aventure tragjike” shkruan Ahmeti.

Reagimi i plotë:Ende pa kaluar 24 ore, Kurti e paska zgjedhur rrugen e perplasjes dhe izolimit te Kosoves.Deklaratat e ambasadoreve nuk jane reflektim i qendrimit te tij para kamerave, por reflektim i zhgenjimit te miqve nderkombetare gjate takimeve me te prapa kamerave.E dhimbshme qe pas gjithe asaj shprese popullore me e pa vendin duke hyre ne nje aventure tragjike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *