Loading...

Tuesday, December 07, 2021

ASKUSH SE PRISTE – I Moshuari I Lutet Kurtit: Shpresat I Kemi Te Ju, Mos Na Zhgënjeni

Kryeministri Albin Kurti sot ishte në Komunën e Suharekës ku nga atje kishte edhe një adresim nga një i moshuar.
Mes emocioneve, ai e uroi Kurtin për postin e kryeministrit si dhe pati disa kërkesa për të.Ai iu lut kryeministrit Kurti që të punojnë e mos ta zhgënjejnë, pasi të gjitha shpresat i kanë tek ai.

“Qe 20 vjet nuk ka drejtësi, ju lutem drejtësi me pru. 450 mijë votues keni pasur për me pru në këtë vend drejtësi, për me nda të mirën dhe të keqen, me nda papunëtorin prej punëtorit. Ju lutem mos na zhgënjeni, ardhja juaj sot na ka nderu shumë… Tatimet e mija po shkojn te individët dhe grupacionet.

Kontributi jem du me shku në shëndetësi, arsim, polici, ushtri.. Shpresat tona janë tek ju, premtimet i ke dhanë, ia ke nis mirë.. Kryeministër, ju lutem, shpresat i kemi te ju, mos na zhgënjeni, puno, ndiqeni krimin, lufto kurrupsionin..”, ishin fjalët e të moshuarit.Më poshtë adresimi i plotë i të moshuarit:https://m.facebook.com/IndeksonlineOfficial/videos/432753844890455/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *