Loading...

Saturday, November 27, 2021

“Asnjë fjalë për livadhin e babës tem nuk e thash”, “haaajt more mos më lodhni”, Kurteshi nervoz edhe me kreun e ri të KQZ’së

Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje në KQZ-së, Sami Kurteshi sërish ka pasur përplasje gjatë mbledhjes së këtij komisoni anipse tashmë Valdete Daka, me të cilën kishte shumë mospajtime, nuk është në krye të KQZ-së.

Kurteshi kësaj radhe ka diskutuar me kreun e ri të KQZ-së, Kreshnik Radoniqi.Ai insistonte se po diskuton lidhur me pikën e katërt të rendit të ditës, teksa kërkonte që të mos i ndërhynin.

“Sa për informimin tuaj të saktë asnjë mbledhje nuk e ka thirrë zonja Daka të Këshillit për marrëdhënie me jashtë sepse ka pasë arsyetime, pandemia e anej, ka qenë e zënë nuk e di çka. Unë jam duke folur zotri kryesues për pikën e katërt të rendit të ditës dhe asnjë fjalë personale nuk e thashë për livadhin e babës tim, unë po them çka është çështja. Ju lutem mos ndërhyni se unë nuk po ndërhyjë. Kur të ndërhyjë për një çështje personale, veç thuani lëshoje mbledhjen se s’kemi ardhë me i zgjidh çështjet e tua personale”, ka thënë Kurteshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *