Loading...

Tuesday, January 25, 2022

“Autobusi eci 50 metra me shofer të vr,arë” – dalin detaje të reja nga krimi në Gllogjan

Detaje të reja rreth kr,imit makabër në Gllogjan të Deçanit, ku mbetën të vr,arë tre person dhe u plag,os një tjetër, janë bërë të ditura sot.

Kryetari i fshatit Gllogjan, Mustafë Selmanaj ka thënë se autori i kri,mit pas aktit është larguar në këmbë, teksa autobusi ka lëvizur 50 metra me shoferin e vr,arë kur edhe ka rënë në një kanal.

“Ka ndodhur një tr,agjedi e madhe dhe e dhimbshme që nuk e mbajmë mend më përpara. Jam njoftuar rreth orës 19. Më mori prindi i një fëmijë më tha shko se më ka mbet fëmija atje. Dikush ka dalë me breshëri arme duke vrarë 2 fëmijë. Kanë qenë 9 fëmijë në autobus. Ka pasur nevojë për trajtim mjekësor pasi ishin të terro,rizuar. Ky autobus ka qenë linjë e rregullt Gllogjan-Gjakovë.

Atë ditë ai ka qarkulluar 3-4 herë me nxënës. Në autobus s’ka pasur pasagjerë por vetëm nxënës. Ata kanë qenë 2 engjëj dhe s’kanë pasur konflikte me asnjë. Personi ka qenë i maskuar, ka qenë vetëm një dhe sipas nxënësve ai është larguar në këmbë. Autobusi eci 50 metra me shofer të vrarë e më pas ra në kanal. Ka qenë fati që fëmijët kanë lajmëruar prindërit dhe më pas ka ardhur policia. Në emër të fshatit dhe Komunës së Deçanit kërkojmë nga autoritetet të gjejnë autorin që ka bërë këtë krim të rëndë”, ka thënë ai për news24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *