Loading...

Saturday, January 29, 2022

Baton Haxhiu, Berat Buzhala dhe Valon Syla marrin edhe një “goditje” të fuqishme

Opinionisti dhe njohësi i çështjeve politike, Faik Krasniqi, ka reaguar ashpër ndaj gazetarëve Baton Haxhiut, Berat Buzhalës dhe Valon Sylës.Krasniqi përmes një postimi në facebook, pyet se në shërbim të kujt janë këta që po i japin zor për të krijuar Asociacionin e komunave serbe.

Ai shkruan se për Baton Haxhiun dihen lidhjen e tij me Jovica Stanishiqin.Për Berat Buzhalën pohon se dihet historia e babait të tij dhe bunarit.Ndërsa për Valon Sylën thotë edhe për të dihet se kush është.

Lexojeni reagimin e plotë:
Në shërbim të kujt janë këta banalista që i kanë dhënë aq shumë zor për t’u krijuar Asociacioni i komunave serbe.Baton Haxhiun e dimë se kush është dhe lidhjet e tij me Jovica Stanishiqin. Berat Buzhala e dimë biri i kujt është dhe historinë e bunarit. Edhe për Valon Sylen e dimë se kush është. Po këta të tjeret pse futen në një thes me këta tre?

Po ju të tjeret kush jeni që jeni tifozë të medhenj të këtyre tre mbeturinave?A jeni ju ata që në kohën e ish Jugosllavisë distancoheshit nga familjet e të b’urgosurve politike, per t’u s’ervilosur fqinjëve serb dhe regjimit të atëhershëm?

Leave a Reply

Your email address will not be published.