Loading...

Saturday, November 27, 2021

Baton Haxhiu thotë se Lëvizja Vetëvendosje duhet të kërkojë falje

Analist Baton Haxhiu në emisionin e debatit të kanalit 10, thotë se zyrtarët e Qeverisë Kurti, duhet të kërkojnë falje për tezat dhe diskursin që kanë ndërruar në të ardhur në pushtet.

“Le të thonë kërkojmë falje, nuk e kemi ditë që shteti është dicka tjetër, pushteti është dicka tjetër, lëvizja e institucioneve tjera”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *