Loading...

Wednesday, January 26, 2022

Bëhet ekzekutimi i pagesave për mbi 2 mijë lehona

Sot është bërë ekzekutimi i pagesave për lehonat, për gjithsej 2,158 përfituese.Kjo u bë e ditur nga ministri Financave, Hekuran Murati.

“68 aplikuese kanë pasur të dhëna të pasakta, andaj përmes eKosova do të njoftohen që të përmirësojnë të dhënat, dhe muajin vijues do të pranojnë pagesën edhe për muajin shtator, retroaktivisht, pasi të kenë përmirësuar të dhënat e nevojshme”, njoftoi ai përmes Facebooku

Leave a Reply

Your email address will not be published.