Loading...

Thursday, December 09, 2021

Berat Buzhala: Ai polici trim ish matë dy herë para se me shty Sami Lushtakun e Daut Haradinajn, lehtë është me një invalid pa një këmbë

Shkruan: Berat Buzhala
Definicioni me i ri i kurvave dhe kur,vareve sipas LVV’se: – Personi qe del naten neper kafe dhe kafehane quhet kur,var ose kur,vare. Sikur t’kish fole qishtu budallakisht dikush i Drenices, krejt snobat e Prishtines kishin shkru statusa ne FB nja 1 jave dite.

Mirepo meqe eshte i LVV’se kjo gje eshte normale, edhe nese nuk eshte keta e normalizojne. Plus, nese e shane kete djalin ne FB ky hyn ne chat edhe ta sha,ne nanen e baben edhe krejt familjen. Urime pushteti i ri dhe revolu,cioni kulturor.

Pervec qe kane me na mesu qysh me dale edhe ku me dale, nje dite kane me marre vendim qe edhe rrobat tona mos me pase ngjyra, me qene te gjitha te perhimta, ne menyre qe ata qe nuk kane pare me ble rroba te mire mos me u kompleksu para atyne qe kane. Nese nuk bsoni kqyrne filmin: First they kill,ed my father.

Pra, su,lmi ndaj nje invalidi pa nje kambe eshte, sipas ministrit, fundi i personave te paprekshem ndaj ligjit. Une jam i bindun qe ai polici tr,im ish mate dy here perpara se me e shty Samine, Dautin dhe disa persona te tjere te paprekshem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *