Loading...

Saturday, November 27, 2021

Bërnabiq: Kurti është korrekt, nuk kam arsye që ta urrejë atë

Në një konferencë të mbajtur në Forumin e Prespës, kryeministrja serbe Ana Bërnabiq kritikoi kryeministrin kosovar Albin Kurti për moszbatimin e marrëveshjeve të arritura mes Prishtinës e Beogradit.

“Unë mendoj se përderisa dikush beson se ka shtet, dhe beson në atë shtetin e tij, atëherë mendoj se duhet të respektojë institucionet e atij shtetit dhe paraardhësit e tij, dhe të thotë:
“Në rregull, pavarësisht se a me pëlqen a jo marrëveshja, unë duhet ta zbatoj atë”, tha Bërnabiq.Megjithatë, kjo deklaroi se për të Kurti është korrekt dhe nuk ka arsye që ta urrejë atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *