Loading...

Tuesday, December 07, 2021

Blerim Latifi: E pritëm këtë ditë, Dardan Molliqaj me protestu për Hashim Thaçin e PDK-ja me marrë vesh nga portalet

Latifi ka kritikuar mbështetësit e Thaçit, për të cilët thotë se u erdhi dita që Dardan Molliqaj të protestojë në mbrojtje të Hashim Thaçit, ndërsa ata ta marrin vesh lajmin nga portalet.

“E pritëm edhe kët’ ditë: Dardan Molliqaj me protestu për Hashim Thaçin, ndërsa aktivistët e PDK-së e marrin vesh lajmin nga portalet”, ka shkruar Latifi.

Kujtojmë se gjatë mëngjesit u arres,tuan Dardan Molliqaj dhe disa aktivistë të PSD-së, të cilët po e kundërshtonin konferencës e kryetares së Dhomave të Specializuara, Ekaterina Trendafilova.PSD-ja, ndërkohë, e ka quajtur të dhu,nshëm arre,stimin e aktivistëve të saj, duke kërkuar lirimin e menjëhershëm të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *