Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Brnabiq: Kurti le ta paditë një herë Serbinë sesa të na kërcënojë vazhdimisht

Ana Bërnabiq, kryeministrja e Serbisë, ka thënë se Albin Kurti, kryeministri i Kosovës, deri tani do të duhej ta padiste këtë shtet, dhe jo të kërcënonte dhe të pengonte vazhdimisht përpjekjet e negociatave.Ajo në një intervistë për TV Prva ka vlerësuar se Kurti është një “fanatik ideologjik”, shkruan Tanjug.

“Gjithçka që parashikuam se do të ndodhte nëse Kurti përfaqësonte Prishtinën në dialog po rezulton të jetë e vërtetë”, ka thënë Bërnabiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *