Loading...

Sunday, November 28, 2021

Çfarë I Ndodh Makinës Nëse Me 100km Në Orë E Ndërroni Marshin Në “Rikverc”

Çfarë i ndodh makinës nëse me 100km në orë e ndërroni marshin në “rikverc”,Një ekip i kanalit Youtube “MasterMIlo82” ka vendosur të bëjë një eksperiment se çfarë do të ndodhë me makinën tuaj në ndonjë situatë ekstreme- kur marshi i makinës nga shpejtësia ndërrohet në “rikverc”.

Çfarë ka ndodhur? Asgjë. Ndërruesi i shpejtësisë thjeshtë nuk reaguar që të ndërrohet marshi.Trajtimi më i mirë i prostatës-100% kënaqësi e garantuar!,Kështu që ky ekip kishin vendosur të ndalojnë shpejtësinë dhe njëkohësisht të rrisin atë.

Ndërruesi ishte kthyer në “rikverc” gjatë shpejtësisë prej 20/30 dhe 50km/h mirëpo makina kur ka arritur një shpejtësi prej 70km/h, motori i makinës ishte fikur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *