Loading...

Sunday, January 16, 2022

Çitaku i reagon Lajçakut: Shqetësese të barazohet Policia e Kosovës me huliganët e barrikadave

Nënkryetarja e PDK-së, Vlora Çitaku, thotë se marrëveshja e arritur sot në Bruksel është e njëjta me atë të 2016-tës, me disa hapa prapa.Çitaku në një replikë në Twitter të Emisarit Lajcak ka shkruar se kjo marrëveshje e nënshkruar barazon policinë me huliganët që kanë vendosur barrikadat.

“Marrëveshja e njëjtë, që tashmë ishte arritur më 2016, me disa hapa prapa. KFOR-i nuk është reagues i parë. Dhe, pjesa më shqetësuese, kjo marrëveshje i barazon forcat e sundimit të ligjit në Kosovë me huliganët që vendosin barrikada”, ka shkruar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *