Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Del pagesa e parë për shtesat e fëmijëve

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka njoftuar se sot janë bërë pagesat e para për shtesat e fëmijëve.Murati tha se pagesat e shtesave për fëmijë kanë pranuar deri me tani 16 mijë aplikues, ndërsa 831 prej tyre kanë qenë të pa sakt në të dhëna, shkruan Reporteri.net,16 mijë aplikime kanë qenë të suksesshme deri më tani, ndërsa 831 aplikues kanë patur të dhëna të pasakta.

“Sot është bërë pagesa e shtesave për fëmijë për gjithsej 16,001 pranuese.
831 aplikuese kanë pasur të dhëna të pasakta, andaj përmes eKosova do të njoftohen që të përmirësojnë të dhënat, dhe muajin vijues do t’i pranojnë shtesat edhe për muajin shtator, retroaktivisht, pasi të kenë përmirësuar të dhënat e nevojshme” shkruan Murati në ‘Facebook’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *