Loading...

Saturday, November 27, 2021

Deputetët thërrasin Albin Kurtin të raportojë për dialogun me Serbinë

Kryeministri, Albin Kurti pritet gjatë të premtes të raportoj para Kuvendi të Kosovës, lidhur me dialogun e Kosovës.Kështu ka njoftuar Kuvendi i Kosovës, përmes një komunikate për media, shkruan Gazeta Infokus.Gjatë të premtes pritet të mblidhen deputetët ku do të kenë gjashtë pika në rënd të ditës.Më poshtë gjeni komunikatën e plotë të Kuvendit./Gazeta Infokus/

Rendi i ditës:1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
2. Pyetjet parlamentare,
3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
4. Diskutim mbi ecurinë e deritanishme të procesit të dialogut me Serbinë,
5. Propozim-vendimet për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-003 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 06/L-057 për Përgjegjësitë Disiplinore të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve,
7. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020,
8. Debat parlamentar në lidhje situatën ekonomike si pasojë e pandemisë COVID-19 (të hënën më 14.06.2021).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *