Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Dokument: Bislimi i dorëzon raport Konjufcës për marrëveshjet e dala nga dialogu me Serbinë

Zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Bislimi, në emër të kryeministrit Albin Kurti, i ka dorëzuar kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, një raport për zbatimin e marrëveshjeve të dala nga dialogu me Serbinë.

Klankosova.tv e ka siguruar këtë raport ku jepen detaje të hollësishme për (mos)zbatimin e këtyre marrëveshjeve.
Më poshtë mund ta lexoni raportin:

Raporti-mbi-arritjet-dhe-sfidat-ne-zbatimin-e-Marreveshjes-se-Brukselit-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *