Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Dukej i lumtur! Dita e parë dhe e fundit, del foto e 20 vjeçarit të v,rarë i veshur si shef kuzhine (FOTO)

Përplasja për shezllonet që u takonjnë bizneseve në Velipojë, solli mbrëmë vr,as,jen e 4 personave dhe pl,agos,jen e 2 të tjerëve.Si pasojë e konf,liktit me ar,më mes dy familjeve biznesmene, të vd,eku,r në vend kanë mbetur Kujtim Ferracaku, vëllezërit Xhovani dhe Edmond Gocaj si dhe Musaen Zeneli.
Por ajo që ishte më trag,jikja në këtë ngjarje, është hu,mbja e jetës së Musaen Zenelit, vetëm 20 vjeç, punëtor dhe sapo kishte mbyllur ditën e tij të pare të punës në hotelin ku ndodhi ma,sak,ra.

Mësohet se ai punonte në kuzhinën e hotelit “Gocaj” ku kishte ditën e tij të parë të punës, por për të rezultoi të ishte edhe dita e fundit, jo vetëm në kuzhinë që e kishte pasion, por e fundit edhe në këtë botë.Në rrjetet sociale është publikuar edhe një foto e të riut i veshur si shef kuzhinë, ëndërr që iu pre në mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *