Loading...

Wednesday, December 01, 2021

E dhímbshme: 20 vjeçari dje filloi punën si kamarier, sot humbi j etën në Velipojë se bashku me 3 të tjerë (FOTO)

Myzerim Zeneli vetëm 20 vjeç është një prej v iktimave të ngjarjes t ragjike në Velipoje.20 vjecari për fatin e tij t ragjik kishte dje kishte nisur punë si kamarier në Hotel Gocaj, dhe fatkeqësisht dita e parë e punës e tij do të ishte edhe dita e fundit e jetës për të.

Ai ka qenë aty në momentin kur dy familjet Ferracaku dhe Gocaj janë k onfliktuar me a rmë ndërkohë që si p asojë e p lagëve nuk ka mundur të mb ijetojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *