Loading...

Wednesday, December 01, 2021

E FUNDIT/ Edi Rama vjen me ne fund me nje mesazh per Albin Kurtin, nuk pritet aspak mire ky mesazh

Rama porosi Kurtit: Herët a vonë “Open Ballkan” do të mbësh tetet nga të gjithë.Iniciativa “Open Ballkan”, apo thënë ndryshe ajo e Mini sheng,enit ka hasur në kundërshtimin e ash për të kryemin,istrit të Kosovës, Albin Kurti.Kjo inici,ativë deri tash është përqafuar nga tri shtete, Shqipëria, Maqedonia, Serbia, shkruan lajmi.net.Me rastin e hapjes së pikës së përbash,kët kufitare mes S

hqipërisë e Malit të Zi, kryemini,stri i Shqipërisë, Edi Rama, i është drejtuar indirekt atij të Kosovës, Albin Kurti.Ai në një postim në Instagram, ka thënë se “Open Ballkan” është e ardh,mja e përbashkët evropiane dhe herët a vonë “këtë do ta mbështe,sin të gjithë”.Rama siç duket këtë mesazh ia ka çuar indi,rekt Kurtit pasi që ky i fundit me tone shumë të ash pra e ka kundër,shtuar këtë ide që synon lëvizje të lirë të mall,rave dhe njerëzve në rajo,nin e Ballkanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *