Loading...

Thursday, December 09, 2021

E FUNDIT/ Vjen mesazh “trondites” nga qeveria serbe per Albin Kurtin

Nga Qeveria e Serbisë i shkruajnë Kurtit: A e ke prioritet “Shqipëri,në e Madhe”?Drejtori i të ashtuquajturës zyrë për Kosovën në Qe,verinë e Serbisë, Petar Petkoviq ka reaguar lidhur me deklaratën e zyr,tarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Fidan Ademi, i cili tha se bashkimi i Kosovës me Shqipërinë do të bëhet, me pushkë apo me refere,ndum.Në Twitter, Petkoviq e ka pyetur liderin e LVV-së dhe krye,ministrin e Kosovës, Albin Kurti, se “a nënkuptojnë kërcënime të til,la me pushkë se krijimi i ‘Shqipërisë së Madhe’ është ndër prior,itetet tuaja kryesore?”.

“Ku e vendosni dialogun në atë rast, në vendin e pe,stë apo më poshtë? Nuk ka vend për armë në tryezën e negociatave! E ardhmja është në paqe!”, shkroi Petkoviq.Drejtori i inspektimit në kom,unën e Kosovska Mitrov,ica, Fidan Ademi, përndryshe anëtar i Vetëvendosjes, shkroi sot se “Një ditë, patjetër, do bashkohet Shqipnia – prej grykë së pushkës, flak,ës së barotit a kutisë së referendumit!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *