Loading...

Sunday, January 16, 2022

E thotë një studim/ Meshkujt që vozisin “Audi” janë tradhtar

Një studimi britanik ka nxjerr si rezultat se meshkujt që vozisin vetura të tipit “Audi” janë tradhtar.

Në këtë studim të bërë nga “Ilicit Encounters” morën pjesë 800,000 meshkuj, transmeton Indeksonline.

Nga 800,000 anketuar, 22% prej meshkujve tradhtarë kanë deklaruar se vozisin Audi.

Vozitësit e veturave BMË, Mercedes Benz dhe Volvo janë renditur në vendin e dytë, tretë dhe katërt, ndërkaq vozitësit e veturave Volksëagen në vendin e pestë./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *