Loading...

Saturday, January 22, 2022

Edona Llaoshi E ‘Kallë’ Atmosferën Në Dasma, Dëgjojeni Dhe Binduni

Edona Llalloshi i “djegë” dasmat, dëgjojeni dhe binduni.Edona Llaloshi mbetet njëra nga këngëtaret më të preferuara në vend.E njohur për hitet e shumta dhe seriozitetin në skenën muzikore për tri dekada, Edona ka dëshmuar se mund të jesh e preferuar në publik edhe nëse nuk provokon në veshje dhe stil.

Përveç shumë baladave dhe këngëve argëtuese, Edona po shquhet edhe për atmosferën që krijon në dasma e ahengje.Ajo vazhdon të jetë e kërkuar kudo, në Amerikë, Evropë, Maqedoni, Shqipëri, dhe normalisht kudo në Kosovë.Para saj është një verë me “bereqet” ngase ka shumë rezervime për të cilat duket se është “Battery full”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *