Loading...

Wednesday, December 01, 2021

EKSKLUZIVE: Kapja e arsimit në Ferizaj nga Agim Aliu dhe PDK

Korrekt Press ka arritur të sigurojë një bisedë në të cilën shihet se si anëtarët e PDK-së shfaqin qëllimet e tyre për kapjen e shkollave dhe drejtorive të tyre në Ferizaj.

Në këtë bisedë të vitit 2017, një profesor (emër i njohur për redaksinë) i gjimnazit “Kuvendi i Arbërit” i bën thirrje një nxënësit të asaj shkolle që të votojë Agim Aliun dhe PDK. Në bisedë e sipër ai tregon për planin që ka ai dhe të tjerët rreth tij për të marrë në kontroll këtë shkollë.

Kur ai pyetet se pse nuk ka konkurruar si kandidat për asamblenë komunale, përgjigjet duke thënë “Nuk kam pas asi synimi…Synimi jem eshte ta marrmi gjimnazin, njerzit e mi ja une, se grupacioni na fshini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *