Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Eskalon Dardan Islami: Votuesi i VV-së është gërrnaçi i diaspordhës, disa hajna ordiner e disa ish PDK-ista e LDK-ista

Analisti dhe ish kandidati për deputet nga radhët e AAK-së z. Dardan Islami, i cili njihet për gjuhën e tij eksplicite, ka reaguar ashpër me një status në rrjetin e tij social në facebook.

Ai ka shkruajtur se “Votuesi i VV-së është gerrnaçi i diaspordhës, disa hajna ordiner e disa ish PDK-ista e LDK-ista, disa bërlloga kokëfortë e pa identet, që manipulohen lehtë dhe fshehen duke dashur të shpërlahen pas shumicës, pasi që ta kenë bërë mut gjithandej”.

Fjalori i tij normalisht është i rëndë dhe përdorën fjalë fyese brenda statusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *