Loading...

Sunday, November 28, 2021

Eskalon Fazliu, i reagon ashpër Sveçlës: S’jam rrug,aç e lege,n si ti që me i su,lm,on policët

Faik Fazliu i ka reaguar ministrit të Brendshëm, Xhelal Sveçlës, i cili pak më parë i doli në mbrojtje policëve të cilët duke thënë se ka mbaruar koha kur ata su,lm,ohen gjatë ushtrimit të detyrës nga të ashtuquajturit “të fortët”

Pas kësaj, Fazliu e quajti Sveçlën “rru,gaç” e “le,gen”, duke shtuar se nuk është si ai që i gjuan e su,lm,on policët.

Postimi i plotë:

Xhelal rru,gaçi une nuk jam leg,en si ti me i gjujte e sul,mu policet dhe kurre ne jeten time nuk jam shite i forte ne raport me institucionet sepse une kam bere dicka për këtë vend!Andaj ti rrug,aç qe je veshur me petkun e ministrit ndali sojin tend dhe mos i mvesh me petkun e institucioneve dhe shtetit për ti fyer e su,lmu,ar njerezit qe s’bejne asnje faj të vetem!!

Po pajtohem askush mbi ligjin,por edhe askush e as ti ban,dit e rru,gaç mos u mundo me shfrytezu gjoja ligjin për te luajtur të “FORTIN” ti je vetem nje leg,en dhe rru,gaç (i veshur me pushtet)asgje me shume! P.S shife veten tende rrug,aç or,din,er ne foto je TI apo jo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *