Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Facebook, Instagram dhe WhatsApp bien në të gjithë botën

WhatsApp, Instagram dhe Facebook kanë rënë nga sistemi në të gjithë botën.Tre aplikacionet – të cilat janë të gjitha në pronësi të Facebook dhe funksionojnë në infrastrukturë të përbashkët – ndaluan së punuari rreth orës 5 e 30 pasdite.Përdoruesit në gjithë vendet po raportojnë këto mosfunksionime për të cilën nuk dihet arsyeja.

WhatsApp, Instagram dhe Facebook kanë rënë nga sistemi në të gjithë botën.Tre aplikacionet – të cilat janë të gjitha në pronësi të Facebook dhe funksionojnë në infrastrukturë të përbashkët – ndaluan së punuari rreth orës 5 e 30 pasdite.Përdoruesit në gjithë vendet po raportojnë këto mosfunksionime për të cilën nuk dihet arsyeja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *