Loading...

Sunday, January 23, 2022

“Faleminderit, jeni të mirëseardhur” – me mesazhe të tilla në vetura priten serbët në Sarandë

Përveç Greqisë dhe Malit të Zi, në vitet e fundit, një nga top destinacionet e verës për turistët nga Serbia, sigurisht se është bërë Shqipëria.

Mariana Rajiq Deliq kaloi pushimet verore me familjen e saj në bregdetin shqiptar, dhe ajo vendosi të ndajë gjestin me të cilin tregoi se nuk ishte penduar që kishte udhëtuar në Sarandë.

Gjegjësisht, në një nga pyetjet më të shpeshta të turistëve serbë është nëse është e sigurt të shkosh në Shqipëri me një makinë me regjistrim serb, ajo u përgjigj me një foto dhe një mesazh miqësor të shkruar në veturën e saj.

“Faleminderit, Jeni të mirëseardhur” – ishte mesazhi i shkruar në veturën e saj të cilin ajo e publikoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *