Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Flamuri i Republikës së Kosovës për herë të parë ngritet në misionin paqësor të FSK-së në Kuvajt

Flamuri i Republikës së Kosovës për herë të parë ngritet në misionin paqësor të FSK-së në Kuvajt, si anëtar i koalicionit në Forcën e Përbashkët Operacionale për Detyrë (Inherent Resolve).Këtë e ka konfirmuar faqja zyrtare e FSK-së përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, përcjell GazetaBlic.Më poshtë edhe komunikata e plotë.

Flamuri i Republikës së Kosovës për herë të parë ngritet në misionin paqësor të FSK-së në Kuvajt, si anëtar i koalicionit në Forcën e Përbashkët Operacionale për Detyrë (Inherent Resolve).
Kosova është e përkushtuar për paqe dhe siguri në mbarë botën. FSK-ja falënderon Ushtrinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Gardën Kombëtare të IOWA-s për dislokimin e përbashkët.
https://www.facebook.com/ZyraeInformimitShPFSK/posts/317463866498974

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *