Loading...

Sunday, January 23, 2022

Flet Profesori Dugolli: U Mbyllën Epokat E Rugoves Dhe Thaçit, Tani Është Epoka E Albin Kurtit

Profesori, Bujar Dugolli thotë se Albin Kurti është lideri më i fuqishëm në Kosovë dhe po e fillon një epokë të re.“Lëvizja Vetëvendosje është hera e tretë që po i fiton zgjedhjet. Historia e rritjes së saj prej 2010 kur fillon me marrë pjesë në zgjedhje ka qenë në rritje dhe tash e ka atë finalen e madhe’, thotë Dugolli në Pressing.

“Është në pyetje fillimi i një epoke të re. E ka pasur një epokë që është identifikuar me Ibrahim Rugovën dhe ajo kohë mbahet mend se ka qenë epoka e Ibrahim Rugovës. Ka qenë epoka e Thaçit që ka qenë prej 2008. Tash është epoka e Albin Kurtit”, theksoi Dugolli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *