Loading...

Sunday, December 05, 2021

Fli me saç në rrugë, mësohet arsyeja pse plaku nga Skënderaj po bën këtë veprim

Një burrë dhe një grua në moshë janë parë duke përagtitur fli me saç sot gjatë ditës në Skenderaj.Veprimi i tyre ka habitur kalimtarët mirëpo kjo gjë nuk ju ka bërë përshtypje të moshuarve, të cilët kanë vazhduar punën pa u penguar fare.

Ndërsa fotografi Sefer Aliqkaj ka zbuluar edhe arsyen pse ata kishin dalë për të përgatitur fli.“Për gruan time të semurë, po e përgatis dhe do t’ia dergoj në shtëpi”, citohet të ketë thënë plaku.

Postimi i plotë:Përkushtim, sakrificë e dashuri në vepër,Mu në zemër të qytetit axha Sahit Prekazi, në kushte jo normale përgatiti fli.Dhe a e dini përse dhe për kënd?,Pasi e fotografova me habiti me përgjigjen e tij.“Për gruan time të semurë, po e përgatis dhe do t’ia dergoj në shtëpi”.Shëmbull që duhet ndjekur nga të gjithë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *