Loading...

Sunday, December 05, 2021

Fotoja e një iluzioni optik u bë virale, po habit njerëzit

Fotoja e një iluzioni optik u bë virale, po habit njerëzitIluzioni optik ka hutuar mijëra përdorues të Reddit, e shihni pse?Fotoja e së njëjtës shkrepje nga Parisi tashmë është bërë virale disa herë.

“Një iluzion optik në shesh përpara një Salle në Paris”, shkroi një përdorues i Reddit pranë fotos muajin e kaluar kur e postoi.Projektuesi Francois Abelanet është përgjegjës për hartimin e iluzionit optik.

“Truri im është djegur”, “Të lutem, Napoleon, na e shpjego këtë”, ishin vetëm disa nga komentet, dhe natyrisht, nuk kishte shaka.“Kjo është provë se toka është e sheshtë! Njerëz, zgjohuni,” shkruajnë ata, dhe dikush gjithashtu shpjegoi se për shkak të një këndi në pamje, një sipërfaqe e sheshtë duket tre-dimensionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *