Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Gani Geci me pyetje publike për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin

Ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci, përmes një psotimi në rrjetin social Facebook i është drejtuar me një pyetje publike kryeministrit Albin Kurti dhe presidentes Vjosa Osmani.

Geci thotë se në rast të tentimit të hyrjes se forcave ushtarake serbe në veriun e Kosovës, kujt do t’i japin urdhër Kryeministri dhe Presidentja për ta mbrojtur kufirin.“KFORIT !!!???FSK-së ???POLICIS.!!! Apo do të brohorasin sikur prindërit e tyre në vitin 1998 ,”Drenicë jemi me ty.” shkruan Geci në postimin e tij.

Postimi i tij:Të dashur miq,Unë kam një pyetje direkte për Albin Kurtin, Vjosa Osmanin.Po besojmë dhe po themi se kjo nuk do të ndhodhë por…Ne rastë të tentimit të hyrjes se forcave ushtarake serbe në veriun e Kosovës?Presidentja dhe Kryeministri kujt do ti japin urdhër për ta mbrojtur kufirin?!
KFORIT !!!???,FSK-së ???,POLICIS.!!!Apo do të brohorasin sikur prindërit e tyre në vitin 1998 ,”Drenicë jemi me ty.”Lexojeni edhe shenjat e piksimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *