Loading...

Saturday, November 27, 2021

Gazeta Serbe Alarmon Rajonin: Ja Çfarë Plani Ushtarak Po Përgatisin SHBA-Të Në Kosovë

Mediat serbe vazhdojnë të spekuIojnë dhe të pIasojnë plane e teori konspirative në lidhje me Kosovën. Mediat serbe vazhdojnë të spekuIojnë dhe a kuzojnë shqiptarët e Shqipërisë dhe Kosovësse duan të “

ushtojnë” dhe kontrolllojnë me fo rcë veriun e Kosovës. Gazeta “Srbija Danas” shkruan se amerikanët, në bashkëpunim me e kstrem istët shqiptarë janë duke përgatitur një a ksion us htarak në veri të Kosovës.

“Amerikanët në bazën e tyre në Kosovë po përgatisin një plan u shtarak për të su Imuar veriun e Kosovës”. Ata do të përpiqen të pr ovokojnë Beogradin për inc idente, siç ishte arrrestimi brutaI i Gjuriçit, sepse kanë nevojë për justifikim në ndërhyrjen ushtarake. E vetmja gjë që për shkak të cilës amerikanët e shtyjnë këtë plan është f rika se Vuçiç menjëherë do të dërgojë us htrinë në Kosovë dhe se us htria mund të ketë mbështetje të rëndësishme nga Rusia.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *