Loading...

Sunday, November 28, 2021

Gjoshi: Kurti t’iu kërkojë falje nënave gjakovare që i gënjeu dhe mashtroi

Sekretari elektoral i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Betim Gjoshi ka thënë se gjëja e parë që Kurti duhet ta bëjë pas rikthimit nga Brukseli është të shkojë te “Nënat Gjakovare” dhe t’iu kërkojë falje se i ka gënjyer, kur iu premtonte se nuk do të dialogonte me Serbinë pa u zbardhur fati i fëmijëve të tyre.

“Sapo të kthehet nga Brukseli, Albin Kurti duhet të shkojë në Gjakovë te Ferdonije Qerkezi dhe te “Nënat Gjakovare” për t’iu kërkuar falje se i ka gënjyer dhe mashtruar kur iu premtonte se nuk do të dialogonte me Serbinë pa u zbardhur fati i fëmijëve të tyre”, shkroi Gjoshi.


https://www.facebook.com/betim.gjoshi.7/posts/355651625978405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *