Loading...

Sunday, November 28, 2021

Grenell me postimin e fundit tregon se ishte dhe mbetet pro serb!

Grenell nuk ndalët së treguari simpatinë e tij për serbet dhe Swebinë. Në një postim të fundit të tij të bërë në Twitter ai ka përkujtuar të ashtuquajturën Beteja e Kosovës me të cilën serbet mburrën se kanë ndalur otomanet në një betej të cilën historoa e njeh si një nder betejat e humbura nga Serbet, nga shumë sosh. Grenell ka shkruajtur:

“Një përkujtim për Be*te*jën e Kosovës, ku lu*f*tuan popujt e Ballkanit kundër Perandorisë Osmane”.Grenell ka thënë se sot përkujtohen martirët e “shenjtë serbë” dhe Shën Princ Lazari.

“Sot ne ndërojm heronjtë e Vidovdanit. Në këtë ditë më 1389, bet.eja kundër Otomanëve në Kosovë filloi”, shkroi Grenell.

“Sot është një ditë përkujtimi për Shën Princ Lazarin dhe martirët e shenjtë serbë”, shtoi ai. Më poshtë është postimi origjinal i Grenell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *