Loading...

Tuesday, January 25, 2022

Grua që ka menduar gjithmonë për popullin nuk ka pasuri/ Do habiteni se ku po jeton Merkel, shtëpia e saj duket si…

Gruaja më e fuqishme në botë nuk është e dhënë pas l uksit dhe markave të shtrenjta. Bëhet fjalë për kancelaren gjermane Angela Merkel, e cila jo rrallëherë është vënë në f okus të mediave për shkak të jetës m odeste që bën.

Merkel, përkundër të ardhurave nga pozita e rëndësishme që mban në shtetin gjerman, jeton në një banesë me qira në Berlin.

Ajo bashkë me burrin e saj prof. Dr. Joachim Sauer, jeton në një banesë në katin e 4-të në Am Kupfergraben 6, në “Muzeun e Ishullit”, në një hapësirë prej vetëm 80 metrash katrorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *