Loading...

Thursday, December 09, 2021

Halil Geci Hallakat Gjithe Kosoven ! Ofendon Shum Rende PDK-Ne, Ja Si I Quan…

Halil Geci hallakat gjithe Kosoven ! Ofe,ndon shum rende PDK-ne, ja si i quan…Veprimt ari i LDKse, Halil Geci ka reaguar ashper ndaj kriti.kuesve te ministres se Puneve te Jashtme te Kosoves, Donika Ger.valles.Geci permes nje pos.timi ne Facebook, i quan zagare te PDKse dhe Hashim Tha.çit ata qe tash po fyejne Doniken.Ai i py.et se ku ishin kur u votua Gjy.kata Speciale?

Ju qe e leh.ni henen veç pse ajo me driten e saj i bene dri.te Kosoves! Ju qe e kerkoni gja.hun aty ku nuk gjendet, ker koni, kerkoni, se e gjeni ne obo.rrin tuaj, aty pari e gjeni te fshehur nen jor.ganin e Vuçiqit dhe ne oborrin e pola.rit prej Broje, shkroi Geci. Ai tutje shpre.het se, PDK po i frikesohet drejte sise. Sipas tij, Donika gjith mone ka kerkuar drejtesi per vr.asjet poli.tike te atdhetareve te LDKse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *