Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Halit Barani i reagon Skender Tahirajt: Themelues i UÇK-së në Kodrën e Baranve jam unë, ai ka rrejt

Kështu ka deklaruar, Halit Barani, duke përgënjeshtruar deklaratën e dhënë të Tahirit për Infokusin.
Barani demantoj deklaratën e Tahirit për Infokus se Sveçla ka shërbyer vetëm dhjetë ditë mandej ka ikur nga UCK-ja se bashku me kolonat e refugjatëve.“Pa dëshiren time por për shkak të opinionit që të jenë drejtë të informuar.

Disa portale shkruan se Skender Tahiri paska qenë një farë komandanti siq paska deklaru i togut në koder të Baranve, paska rrejt keq, ai edhe paska qenë komandant i dhëndrrit të Baranve, Xhelal Sveçla, nuk paska ba mirë që ka rrejt ai as që e ka njohur naj herë Xhelalin derisa e ka pa në TV. pas lufte.

Themelues i UÇK-së në Koder të Baranve është Halit Barani, më 3 mars 1998, komandant i Njisitit-togut “Ylli 98″ ka qenë dhe është Sadri Barani zavendës i tij është Shemë Barani” ka shkruar Barani në profilin e tij në facebook.E sipas tij Xhelali nuk ka qenë një dezertor.Por ka shërbyer si mjeëk i Ushtrisë Clirimtare të Kosovës.

“Xhelali ka qenë ushtar i skuadrës së tretë bashk me shokun e tij, Kushtrim Krasniqin, Xhelali ka sherbyer si mjek i UÇK-së. Sa për njoftimin e drejt të opinionit në koder të Baranve nuk ka pas mundësi me u perzi askush tjetër përveq emrave të komandantve emrat e të cilëve po i japim më poshtë” shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *