Loading...

Tuesday, November 30, 2021

Haxhiu: Mjekët tanë po fyhen dhe poshtërohen në veri, Qeveria Kurti po hesht

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, ka kritikuar Ministrinë e Shëndetësisë e cila sipas tij po hesht dhe nuk po tregon se çka ka ndodhur me ekipet mjekësore të cilat janë përzënë nga veriu.

“Vaksinat e dhuruara donacion pothuajse u shpenzuan,ndërsa ato të “blera” nga Qeveria nuk kanë arritur në Kosovë dhe nuk ka asnjë informacion se kur do të furnizohet Kosova me vaksinat Pfizer.E në anën tjetër ekipet e vaksinimit të Kosovës janë përzë nga komunat veriore, ndërsa Ministria e Shëndetësisë nuk jep asnjë informacion për atë se çfarë u ndodhi mjekëve tonë në veri.Dërgohen ekipet e vaksinimit në veri, mjekët tanë përzëhen, fyhen e poshtërohen, ndërsa Qeveria Kurti hesht!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *