Loading...

Friday, January 21, 2022

Haxhiu: Nëse veç një anëtar i komisionit s’e kryen detyrën e tij, vetë e çoj në prokurori

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, në shqyrtimin e propozimit të Qeverisë së Kosovës për emërimin e Komisionit për Dhënien e Provimit të Jurisprudencës, ka thënë se s’do të lejojë asnjë keqpërdorim në këtë proces.Ajo këtë e tha kur u kundërpërgjigj disa deputetëve opozitarë të cilët hodhën kritika anëtarët e propozuara.

“Për këtë sigurohem. Me ditë që veç njëri prej anëtarëve të Komisionet se ka kryer detyrën e tij, vetë iu bëj kallëzim penal në prokurori. Nuk jam si ministrat e kaluar që i kanë thirrur anëtarët e komisionit në zyre edhe iu kanë prezantuar lista se kush duhet të kalojë provimin e jurisprudencës. S’do ta bëj kurrë këtë, sikurse se kam bërë si deputete”.Ajo ka thënë se është përkujdesur që anëtarët që janë propozuar të kenë integritet profesional dhe moral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *