Loading...

Wednesday, December 01, 2021

Hiqet ora policore, lejohet pa maskë 1 person, zgjatet orari i gastronomisë!

Nga e hëna Kosova do të ketë masa të reja.
Kjo është konfirmuar në mbledhjen e sotme të Qeverisë.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka prezantuar propozimin në mbledhjen e sotme të Qeverisë, shkruan Indeksonline
“Sipas raportit të Institutit të Shëndetit Publik situata pandemike është e qëndrueshme me uljen pozitive të rasteve me 67.08%.Qeveria cakton masa më të lehtësuara. Në vija të përgjithshme, masat kryesore në impakt më të madh

Kufizimi do të hiqet (nga ora 00:00 deri në ora 05:00 nuk lejohet grumbullimi më shumë se 10 personave)
Zgjatjen i orarit të punës së gastronomisë 23:00
Lejimi pa maska kur ata janë vet dhe ambiente të jashtme
Pjesëmarrje me 50% teatro, kinema, galeri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *