Loading...

Sunday, December 05, 2021

Hoxhë Shefqet Krasniqi tregon cilat operacione plastike janë të lejuara e cilat ndalohen

Shefqet Krasniqi, imami i njohur i cili njëherit edhe ka doktoruar në Shkencat Islame ka folur për operacionet plastike të lejuara dhe ato të ndaluara.“Operacionet plastike të domosdoshme janë të lejuara: Shembull, dikush e ka hundën e devijuar që i pengon edhe në frymëmarrje, detyrohet të bëjë operacion.

E dyta nëse dikush ka shëmtim të tepërt dhe njerëzit e perceptojnë keq, por që nuk i pengon në shëndet si shembull, hundë shumë të madhe apo vesh shumë të kthyer, nuk është e ndaluar të ndërhyhet”, tha Krasniqi në emisionin “Kojshia Show” që transmetohet çdo të diel në RTK, përcjell Telegrafi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *