Loading...

Sunday, November 28, 2021

Ish-këshilltari i Avdullah Hotit: Miqtë e Albinit ta ndihmojnë atë, tuj i tregue se…

Ish-këshilltari i ish-kryeministrit, Avdullah Hoti, Visar Berisha, përmes një postimi në Facebook ka drejtuar disa porosi për kryeministrin e Republikës së Kosovës, Albin KurtinSipas Berishës, vota popullore nuk e forcon Republikën, por përgjegjësia e pushtetit karshi asaj vote.

Postimi i plotë:
Miqte e Albinit ta ndihmojne ate, tuj i tregue se:
1. Vota popullore nuk e forcon Republiken, por pergjegjesia e pushtetit karshi asaj vote;
2. Vota popullore nuk i forcon qendrimet politike, por e verteta;

3. Republika e Kosoves asht nje e arritun asimetrike ne rendin nderkombetar dhe si e tille sovraniteti i saj buron dhe ushqehet sa nga brenda po aq edhe prej mbeshtetesve nga jasht;
4. Protonacionalizmi asht e kalumja e Republikes qe po lindte, sot perhereshmeria e kesaj te fundit asht fjala e pare dhe e fundit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *